Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utrustningsdag online: Guds helande frid

6 februari 2021 @ 09:30 - 13:00

Välkommen till en fördjupningsdag kring förbön. Frågan dagen kommer kretsas kring är: Hur kan vi be för människor med inre sår, trauman och övergrepp?

Det är för dig som vill växa i förbönstjänsten och i att förmedla inre helande till andra människor. Dagen innehåller undervisning och praktiska övningar.

Datum: Lördag 6 februari kl. 9.30-13.00 på zoom.

Huvudtalare för dagen är Pernilla Eklund som varit engagerad i New Wine kring bön i många år. Till vardags arbetar hon på bibelskola Livskraft i Aneby samt driver företaget Soul Tools (soultools.se). Hon har en masterexamen i psykoterapi vid International Psychotherapeutic School in Christian Culture och har tidigare i år givit ut boken Verktyg för Själens Vård – grundbok i själavård och i att leda stödgrupp.

Marianne Gustafsson, pastor i Vänersborg Pingstkyrka, som också varit involverad kring bön i New Wine i många år samt hållt på mycket med själavård och inre helande. Hon kommer vara med och dela med sig av sin erfarenhet och konkreta exempel.

Värdar för dagen är Linda Andersson (pastor i Rörviks frikyrka och del i NWs styrelse) och Johanna Gell (koordinator i NW och del i NWs styrelse) som båda varit involverade kring bön i New Wine och längtar att få se människor utrustade för att betjäna andra till helande för ande, själ och kropp.

Kostnad: 100 kronor per person.

Anmälan: www.event.newwine.se

Länk till zoom samt mer information skickas ut närmre dagen.

 

Detaljer

Datum:
6 februari 2021
Tid:
09:30 - 13:00
Evenemang Kategorier:
, , , , , ,
Webbplats:
https://event.newwine.se/public/page/events