Planeringsgrupp

Jonatan Wolfbrandt

Jonatan bor i Östersund där han arbetar i en EFS-församling. Jonatan älskar Jesus, församling och mission. Fotbollslaget Arsenal FC har också en särskild plats i hans hjärta.

jonatanwolfbrandt@hotmail.com

Jonatan Wolfbrandt

Johanna Gell

Johanna bor i Jönköping där hon är en del av Kungsportskyrkan. Till vardags arbetar hon med New Wine som koordinator samt studerar teologi. Johanna älskar bland annat Jesus, att se människor växa och att resa.

johanna.gell@newwine.se

JohannaG

Sarina Tobin

Sarina Tobin bor i Helsingborg och går till EFS-kyrkan. Pluggar till polis. När hon inte pluggar planerar hon bröllop med sin fästman, spelar volleyboll i Helsingborgs damlag och sjunger kärlekssånger i sin lilla 1:a så att grannarna hör. Sarina brinner för att människor ska få uppleva Guds enorma kärlek och att vi ska hitta mening i livet med Gud som centrum. Är med och planerar nyårskonferensen eftersom hon själv blev otroligt berörd av vad Gud gjorde förra året när hon var med som deltagare och vill att fler människor ska få uppleva det.

sarina

Alice Tersmeden

Alice Tersmeden bor i Göteborg där hon är med i Linnéakyrkan. Pluggar till socionom och brinner för att få leva nära Gud, mission och älskar människor. Tycker om spanska, smoothies och att träna.

alicet

Julia Brynte

Julia Brynte bor i Malmö där hon är med i Immanuelskyrkan. Just nu är hon mammaledig med sin son Brady, men annars jobbar hon med 6 åringar på en internationell skola. Julia brinner för Jesus, lovsång och att träffa nya människor. Hon längtar efter nyårskonferensen och det Gud kommer göra där.

Processed with VSCO with hb1 preset

Rickard Berle

Rickard Berle bor i Partille med sin fru Hanna. Han pluggar till pastor på ALT och är med i Furulundskyrkan. Rickard brinner för att människor ska få ett möte med den levande Guden och tycker om att spela musik och lovsång. Rickard älskar även golf.

46485856_10213487376447544_6932568126210965504_n