Regioner

Regioner

New Wine är ett nätverk av församlingar och kristna runtom i Sverige och världen, med målet att låta Gud förändra Sverige och bygga sitt rike här!

Vill du veta vad som sker i en region i närheten av dig? Kolla evenemang i din region eller skicka ett mail till regionsansvarig.

S T Y R E L S E N26199

Paul Orlenius

Regionledare Stockholm

E-post: sthlm@newwine.se

 

 

 

S T Y R E L S E N26174

Johan Jordeskog

Regionledare Väst

E-post: vast@newwine.se

Ni är så viktiga skall ni veta. Alla ni som på olika sätt leder församlingar här i västsverige. Också så roligt att ni vill vara med och koppla med Newwine-väst.
 Vi i ledningen för New Wine väst upplever att det är viktigt för oss att få uppmuntra och utmana varandra till att ta Guds rike på allvar. Att tro att det är möjligt att se församlingar som är fulla av rättfärdighet, frid och glädje och som därför växer och hela tiden når fler.
  För att få till detta tror vi att ni ledare är superviktiga. Därför kommer vi kontinuerligt att ordna ledarfrukostar där vi kan få tillfälle både att uppmuntra och utmana varandra till att ta steg i rätt riktning för våra församlingar.
  En gång per termin kommer vi också att ha en utrustningsdag för hela församlingen under namnet "Tänk om".
  Syftet med dessa dagar är att så många som möjligt i våra församlingar skall få komma och smaka på lite av vad New Wine står för och kunna ta med det hem till den lokala församlingen. Det blir dagar av god undervisning, god mat tillbedjan, praktik, betjäning och samtal.
Välkommen till New Wine väst!

DATUM FRAMÖVER:

 

Unknown-2

Esther & Adrian Jervis

Regionledare Öst

E-post: ost@newwine.se
Kontakt: Adrian & Esther Jervis, pastorer Åkerbo frikyrkoförsamling

 

Kommande datum för nätverksträffar hösten 2021:

Lördag 16 oktober kl 10.00 i Åkerbo Frikyrkoförsamling. Dagen kommer innehålla lovsång, undervisning och praktik/betjäning i Den Helge Andens kraft. John Derneborg, pastor i Pingstkyrkan Vänersborg och inspiratör inom New Wine kommer komma och undervisa.

S T Y R E L S E N26176

Magnus Davidsson & Ruben Johansson

Regionledare Norr/Dalarna

E-post: norr@newwine.se

 

 

S T Y R E L S E N26201

Kim Brynte

Regionledare Syd

E-post: syd@newwine.se

Småland

Under hösten 2018 startade ett team bestående av Ingemar & Linda Andersson (pastorer i Rörvik Frikyrkoförsamling), Rickard Ellbrant (pastor i Rydaholm Frikyrka) och Johanna Gell (koordinator New Wine) upp träffar för pastorer och ledare i Smålandstrakten.

Vi kommer att fortsätta med detta under 2020. Då är alla ni som står i någon form av ledarskap i era församlingar välkomna till tid av gemenskap, lovsång, undervisning och betjäning.

Kontakt: pastoringo@gmai.com (Ingemar Andersson, pastor Rörviks frikyrka)

Datum framöver:

Ons 29 september 2021 kl. 9.30-12.00. För pastorer och ledare. Tillbedjan, Ingemar Andersson undervisar och vi betjänar varandra.

 

Varmt välkommen på New Wine regionsdag i Rydaholms Frikyrka.
Datum: 20 November kl 10.00- 16.00
Fika självkostnadspris, lunch fixas själva.
Hans Wolfbrandt undervisar.