Unga vuxna

Vision med nyårskonferens

Varför samlas?

Vi tror det är väldigt viktigt för en generation som vår, vilken lever mitt i individualismen och många kan vara relativt ensamma inom denna ålder i sin församling, då är det viktigt att samlas. Detta vill vi därmed göra för ett flertal anledningar; Dels för gemenskapens skull, att komma samman och knyta kontakter med andra kristna i ungefär samma ålder, se att det finns fler som är passionerade för samma saker och för att ha roligt tillsammans.

Sedan vill vi också samlas för att tillbe tillsammans som en generation, be för vårt land och generation gemensamt. Det händer någonting då vi kommer inför Guds tron tillsammans, bland annat att en unik enhet uppstår. I den vision som vi grundar vårt arbete på vill vi vara med och utrusta generationen för att göra Guds rikes gärningar, därmed samlas vi till att lära gemensamt.

Varför Nyårskonferens?

För det första inbjuder detta till ett ypperligt tillfälle att ställa till med festmiddag och fira tillsammans! Vi kommer ha nyårsmiddag med diverse festligheter!
Sedan anledningen till att det blev just nyår är på grund av det skifte som sker då.

Vid nyår lämnar vi ett år och går in i något nytt, vi ser det som otroligt spännande och utmanande att få göra det tillsammans. Inte för att vi tror att det som varit är dåligt, Gud är alltid god både igår, idag och i evighet, men det bästa ligger framför och vi sträcker oss efter mer av Guds rike.

Katalysator

Nyårskonferensen är som sagt det första som händer inom New Wine Unga Vuxna, med det vill vi starta upp ytterligare funktioner för denna del av New Wine. Vi vill att nyårskonferensen skall vara just en katalysator mot det som kommer sen.

Visionen stoppar inte vid nyår, efter det vill vi fortsätta arbeta med att ”se unga vuxna uppmuntrade, utrustade och utmanade att leva ett liv i Jesu efterföljd.”

Nyårskonferens 2021-2022

30 december 2021 - 1 januari 2022

Det är sant! Äntligen kan vi fira nyår tillsammans igen!

Temat för i år är ”Låt oss gå upp till Herrens berg” från Mika kap. 4.
Vi i planeringsgruppen har haft en tydlig längtan efter att få lovsjunga tillsammans och vi vill bjuda in er till att söka Gud och hans närvaro tillsammans med oss.

Konferensen kommer bestå av möten, tillbedjan, bibelstudier, mat och festligheter såklart! Ett mer exakt schema kommer upp så småningom.
Konferensen inriktar sig på dig som är mellan 19-35 år och som känner sig som en ung vuxen.

Kostnaden är 650 kr/person. OBS. priset höjs till 800 kr/person den 9 december, så anmäl dig innan det! Det är begränsat med antal platser och det är därför först till kvarn som gäller.
Det som ingår är konferensbiljett, middag 30 december samt lunch och festmiddag 31 december.

För dig som inte bor i Göteborg kommer det finnas golvlogi för 200 kr och då ingår en enklare frukost. Här finns det också begränsat antal platser så om du har någon kompis eller bekant i närheten kan man ju alltid kolla där först.

Anmälan finner du på
https://event.newwine.se/public/page/events

Varma hälsningar från planeringsgruppen
Jonatan Wolfbrandt, Sarina Arvidsson, Hanna och Rickard Berle

Evenemang framöver: