Podcast - Johanna Möter

Välkommen till Johanna Möter - New Wines intervjupodcast. Klicka på bilden för att lyssna till första introduktions-podden om New Wine, innehåll i podden och värden Johanna.

 

 

Samtal mellan Felicia Abrahamsson och Johanna Gell om Guds närvaro och om några vanor som hjälper dem leva med Anden i vardagen. Gud som vän och jultomte. Om prestation, skolkning och nåd. Intimitet med Gud och att leva i ständig kommunikation. Ni får höra om viktiga händelser och varför några katolska munkar från 15- och 1600-talet inspirerar idag.

Hur ser vänskap med Jesus ut för er? Har ni några vanor som är viktiga för att leva med Gud i vardagen?

 

Klicka på bilden för att komma till podden.

Ni får möta Hans Jansson, pastor i Huskvarna, med hjärta för församlingen och nya ledare.

Ett samtal om 40+ år som pastor, Jesu ledarskap och om vad Hans skulle vilja säga till sig själv i starten av sin tid som ledare. Om uthållighet, att tvätta fötter och att be stora böner. Och om att det i Guds rike är viktigare att ha öron än att ha hjärna.

Lyssna för att ta del av mötet med Hans.

 

Klicka på bilden för att komma till podden.

John Derneborg, pastor i Vänersborg och inspiratör för New Wine.

 

Ett samtal om Johns resa när det kommer till helande och det profetiska. Om medlidande, hunger och att ta risker. Om Guds rike, en bubbelpool i Skåne och förbönsstund på Stortorget. Som bonus får ni även tips på matställe i Vänersborg 😉

 

Klicka på bilden för att komma till podden.