Ge en gåva

Månadsgivare

Vill DU vara en månadsgivare genom att bli en New Wine Sverige PARTNER? – Stöd oss med en gåva varje månad!

Tack för att du är med och bär New Wine

Vi är så uppmuntrade av att så många ger kontinuerligt till New Wine. Många är väldigt unga och ger allt från 20:- varje månad up till större summor, en gång eller kontinuerligt. Vi är så rörda av att så många hjälper till att bära månad ut och månad in. Vi ser det som ett tecken på att vi gör något rätt.

Vi vill uttrycka ett stort TACK till alla som ger. Vi önskar er Guds rika välsignelser.

New Wine Sverige växer och vill mer för Sverige.

För att kunna ta vara på de möjligheter som Gud just nu ger oss, så kommer vi frigöra mer resurser i form av en tjänst som på deltid kommer att arbeta med samordning och nätverksbyggande.

Vi är ett nätverk. Vi tror på och sträcker oss efter att se gemenskap, nätverk och växa i regioner över landet. Vi tror på att arbetet sker i och genom lokala församlingar.

VILL DU VARA MED?

På konferenserna uppmuntrar vi er besökare att fråga Gud om och i så fall hur mycket du kan och vill vara med och bära New Wine med? Vi ber alla fylla i en lapp och lämna in.

Det är först ett uttryck på ett löfte som du ger Gud, men ger oss också en liten indikation på vad vi kan budgetera för året. Om du vill maila in ditt löfte (engångsgåva eller månadsvis) kan du maila in till partner@newwine.se

 

Vi har inget autogiro. Om du vill ge regelbundet är det lättast om du själv lägger in överföringar via din internetbank. Du påbörjar och avslutar det helt på eget initiativ.

Gåva via Plusgiro
Du kan bidra via vårt Plusgiro 618 95 03-3,
Märk gärna ”gåva”.

Gåva via Swish: 123 419 34 96
Ge när och hur du vill – Lägg in New Wine Swish som en kontakt i din telefon.
Skriv ”gåva” i kommentarsfältet.