Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

5Q

20 december 2023 - 30 december 2030

Visionen för New Wine är ”Lokala församlingar som förändrar nationer” och därför har vi de senaste åren bl.a. bjudit in Alan Hirsch, Rich Robinson m.fl från 5Q* till våra ledarkonferenser för att fördjupa förståelsen av apostlar, profeter, evangelister, herdar och lärare enligt Ef 4:11. I vårt breda nätverk finns det många församlingar, traditioner och samfund som bidragit med olika perspektiv och terminologi för det som står beskrivet i Efesierbrevet (t.ex ”tjänstegåvor”, ”APEST” eller ”5Q”), men vi har en gemensam övertygelse att Gud vill att vi ska forma team som utrustar ”de heliga till att fullgöra sin tjänst att bygga upp Kristi kropp” (4:12). Denna övertygelse beskrivs genom några av våra gemensamma värderingar:

  • Ledarskap & Varje-medlem-tjänst
  • Mission & Samhälle
  • Enhet & Mångfald

För att sträva mot denna vision med ”Lokala församlingar som förändrar nationer” behöver vi forma små och stora missionella församlingar i hela vårt land där alla medlemmar är i tjänst för att utbreda Guds rike i vårt samhälle och som bejakar den mångfald av gåvor eller funktioner som Gud har gett oss. Därför har vi i New Wine Sverige låtit David Johansson (professionell coach och utbildare) bli certifierad av 5Q, som en resurs för att handleda församlingar i vårt nätverk att förverkliga vår vision!

Är ni intresserade av att låta er församling utforska 5Q så får ni gärna kontakta oss på 5q@newwine.se så lägger vi upp en plan tillsammans! (Vi begär inget arvode för detta, men ni får gärna ge en gåva eller kollekt till New Wine.)

5q@newwine.se

* 5Q – Ett begrepp som syftar på fem ”intelligenser” (IQ)

Detaljer

Start:
20 december 2023
Slutar:
30 december 2030
Evenemang Kategorier:
, , , , , ,
Webbplats:
newwine.se/5q