Ledningsgrupp

Karolina Hall

Karolina Hall, 27 år, jobbar som ungdomsledare och lovsångsledare i Svenska kyrkan Lysekil sedan snart 5 år tillbaka. Hon har ett stort hjärta för människor och längtar efter att fler ska få möta Guds Faderskärlek. Drömmer om att lokala församlingar ännu mer ska få utrustas  till att bli det Gud har tänkt, för ett förvandlat Sverige.
Kontakt: karrohall@gmail.com 
 
 
 
 
 

 

Karolina-Hall

Shekina Fridh

Shekina Fridh är en 23-årig Göteborgare, med hjärta för att få leva med och förmedla en Gud som är hållbar i livets alla omständigheter, på topparna och i dalarna. Hon har sitt hem i Saronkyrkan, studerar Medicin och älskar på fritiden att umgås, sporta och bara vara.

 

 

Carl-Oscar Horgby

Carl-Oscar Horgby, även kallad Calle Horgby, är en 24 årig ungdomsledare och teologistudent från Östergötlands sjöstad Motala. Calle längtar efter att få se en ung generation av totalt överlåtna Jesuslärjungar som utbreder Guds rike vartän de sätt sin fot!

Lukas Hagby

Lukas Hagby, 24 år, är ungdomsledare i Salemkyrkan i Vargön sedan ett år tillbaka och stortrivs där. Lukas gillar att spela musik, trolla, och längtar efter ett fördjupat lärjungaskap.

Kontakt: lukashagby@gmail.com