Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Unga Vuxna Nyårskonferens

29 december 2018 @ 19:00 - 1 januari 2019 @ 13:00

Från den 29 december till den 1 januari samlas vi som unga vuxna i Kungsporten, Huskvarna för att fira nyår. Vi tror att det kommer bli fantastiskt att få göra detta tillsammans!

Den vision vi har är att ”Vi vill se unga vuxna uppmuntrade, utrustade och utmanade att leva ett liv i Jesu efterföljd.” 
Vi tror att Gud har stora planer för vår generation och Han vill använda oss i våra olika sammanhang. Därmed är det också viktigt att komma samman och bli uppmuntrade av Gud och att det finns andra som befinner sig i liknande situationer som oss själva, att bli utrustade för att vara en del av det sammanhang vi befinner oss i och att bli utmanade att leva som Jesus gjorde och inspirera människor på det sättet.

Vi kommer spendera vår tid i Kungsporten och boende ligger mycket nära intill. Vi vill ha dagar fyllda av tillbedjan och vi vill att vårt fokus skall vara vänt mot Jesus konstant. Han är centrum av vår konferens och våra liv.

Den 29 december öppnar vi dagarna tillsammans med ett kvällsmöte. Dagarna kommer innehålla bibelstudier, seminarier, workshops, kvällsmöten, café-häng och mycket mycket mer. 
Eftersom det är en nyårskonferens kommer vi såklart ha en nyårsfest! Då kommer vi äta tillsammans, dansa och ha ett kvällsmöte då vi gemensamt får lovsjunga och be in det nya året!

Ålder: 20-ca 35.
Konferensen är alkohol- och drogfri.

Anmälan: www.event.newwine.se 

Pris: 
Konferensbiljett (lunch, middag, kvällsmat, nyårsbuffé inräknat):
900:-,
from 5/12: 1050:-.
Sista anmälningsdag: 14/12. 
Boende och frukost hela konferensen: 200:-

Detaljer

Start:
29 december 2018 @ 19:00
Slutar:
1 januari 2019 @ 13:00
Evenemang Kategorier:
,