Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

New Wine Lovsång Träningsdagar

1 maj 2020 @ 13:00 - 3 maj 2020 @ 13:00

INSTÄLLD p.g.a Corona

New Wine lovsång bjuder in dig och ditt lovsångsteam till träningsdagar i Citykyrkan Stockholm. Under två fullpackade dygn vill vi ge dig verktyg och kunskap som vi tror kommer hjälpa er att växa som lovsångsledare och redskap som får hjälpa er bygga en lovsångskultur i er lokala församling.

Under dagarna kommer vi varva teologi, praktiska tips, Q&A, lovsång och betjäning med förhoppningen om att du åker härifrån upplyst, uppfylld och uppmuntrad.

När: Från den 1/5 kl 13.00 till den 3/5 kl 13.00.

Var: Citykyrkan Stockholm

För vem: För hela lovsångsteamet. Vi tror att en gemensam erfarenhet är det bästa sättet att få en gemensam vision och längtan.

Kostnad: 375 kr per person, i priset ingår fika vid ett par tillfällen samt två kvällsmat. På lördagen äter vi lunch på stan. Anmälan på www.event.newwine.se

Boende: Boende ordnas med själv. Stockholm är fullt av såväl hotel, vandrarhem som avlägsna släktingar man kan slå en signal.

Vem undervisar: Vi har ett gäng fantastiska lovsångare och pastorer som står redo att utrusta dig och ditt team. Vi har med oss: Mattias Martinson, Lovisa Tholerud och Alfred Nygren. Vi har också den stora glädjen att ha med oss Lauren Harris från St Aldates, Oxford. En växande, lovsjungade församling där Lauren jobbar som Worship director och har gjort så i många år. Lauren och församlingen är endel av New Wine England.

Detaljer

Start:
1 maj 2020 @ 13:00
Slutar:
3 maj 2020 @ 13:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://event.newwine.se/public/page/events

Plats

Citykyrkan, Stockholm
Adolf Fredriks Kyrkogata 10 Stockholm 111 37 + Google Map