Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nationell ledarkonferens: Utrustad20

12 mars 2020 @ 18:00 - 14 mars 2020 @ 21:00

 NATIONELL LEDARKONFERENS 12-14 MARS 2020 UTRUSTAD FÖR ATT UTRUSTA 

 

INSTÄLLD

Tyvärr måste vi meddela att årets ledarkonferens i Citykyrkan med start torsdag kväll är inställd. Efter att noga ha följt utvecklingen när det gäller coronasmittan ser vi ingen möjlighet att genomföra konferensen på ett tryggt sätt. Vi i New Wine vill ta vårt samhällsansvar och efter rekommendationer från initierade personer har vi varit tvungna att fatta detta beslut. Vi är mycket ledsna över det, men vill framför allt nu omsluta alla som arbetar med smittskydd, kartläggning och behandling samt alla drabbade med våra förböner. Detta är en situation som kräver extraordinära åtgärder och vi kan bara försöka göra bedömningen om att ställa in konferensen utifrån den information som finns tillgänglig, och utvecklingen under dagen har medfört en ny bedömning om en ökad risk för en fortsatt smittspridning.

Anmälningsavgiften kommer naturligtvis att betalas tillbaka. Det är olyckligt att denna situation har uppkommit och vi förstår att det ställer till bekymmer för många av er. Vi beklagar att det för med sig merarbete och extra kostnader.

 

Hans Wolfbrandt, nationell ledare för New Wine Sverige

Hans Wolfbrandt, Kyrkoherde i Lysekils pastorat
Email: hans.wolfbrandt@svenskakyrkan.se

 

Har ni frågor hör av er till Johanna Gell, koordinator på New Wine
Email: johanna.gell@newwine.se

 

 

 

 

Årets ledarkonferens sätter fokus på hur vi formar bedjande församlingar med Guds närvaro tydligt i centrum, som får genomsyra allt. Vi lyfter också fram vår tids behov av Andefyllda, bibelförankrade och sunda ledare som håller i längden. Att se en nation förvandlas är en långsiktig vision som förutsätter Andefyllda och hälsosamma församlingar, som förmedlar Guds Rikes upprättelse överallt i samhället /Den nationella ledningsgruppen; Hans Wolfbrandt, John Derneborg, Paul Orlenius 

  

Ledarkonferensen 2020 är mycket bra tillfälle att uppmuntra ledare att forma sina församlingar i bön och Gudsnärvaro på så mänga sätt som möjligt – i och utanför kyrkan – för att vi tillsammans kan bli en bönerörelse som förmedlar Guds Rike överallt.

Ledarkonferensen 2020 ger oss möjlighet att låta Gud tala till oss om ett vad ett Andefyllt och hållbart ledarskap innebär. Pressen och stressen i ledarskap känner vi alla igen, men hur hittar vi ett sunt tempo och hälsosamt sätt att leda? Som skapar hälsosamma församlingar, fyllda med Guds Ande som är redo att bli sända till denna värld.

Ladda ner flyer: LedarkonferensUtrustad20_Flyer  

Datum: Torsdag kväll 12 mars – Lördag kväll 14 mars
Adress: Citykyrkan, Adolf Fredriks kyrkogata 10, 111 37 Stockholm
Anmälan: event.newwine.se
Biljettpris: 450:- (500:- from 1 mars)
Dagspass: 350:-

Det finns möjlighet att få tolkning till svenska i hörlurar.
Kvällsmötena är öppna möten för alla som vill komma.

Tips på hotell som New Wine har avtal med: Best Western Hotel Bentleys på Drottninggatan 77 (stenkast från kyrkan). Uppge rabattkoden WINE för bättre pris. https://www.bentleys.se/ Tel: 08 14 13 95  Mail: info@bentleys.se

 

 

Gästtalare:


Arianna Walker (UK) – talare, författare, fru, mamma och ledare för organisationen Mercy UK som utrustar ledare och kyrkor med verktyg för att leva fria och hela liv.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pete Greig (UK)som en del i böneinitiativet Sverige 365 (www.sverige365.nu) har vi valt att bjuda in Pete Greig som var initiativtagare till bönerörelsen 24-7 som spridit sig världen över. Han är även pastor, författare, make och far.     

Detaljer

Start:
12 mars 2020 @ 18:00
Slutar:
14 mars 2020 @ 21:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://event.newwine.se/public/page/events

Plats

Citykyrkan, Stockholm
Adolf Fredriks Kyrkogata 10 Stockholm 111 37 + Google Map