Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

En utrustad generation

13 oktober 2022 @ 18:00 - 20:30

Är du barnpastor/ungdomspastor, volontär eller på annat sätt regelbundet arbetar med barn- och/eller ungdomsverksamheten i din lokala församling? Då är denna kvällen för dig!

Torsdagen den 13:e oktober kl 18.00-20.30 är du varmt välkommen till en utrustande kväll över zoom!Temat är “En utrustad generation” och kommer att vara en interaktiv kväll tillsammans med Rick-Otto som leder barnverksamheten i New Wine England.
Vi vill som nätverk av lokala församlingar verka för goda relationer och nätverkande bland barn- och ungdomspastorer! Tillsammans vill vi inspireras av det Gud gör i de olika sammanhangen och ta större kliv i hur vi utrustar den unga generationen med evangeliet och får se unga leva ett naturligt-övernaturligt liv tillsammans med den Helige Ande!
Rick är barnpastor i Saint Philips Chapel Street (Manchester) och har många års erfarenhet av att arbeta med barn och brinner för att barnen, precis som oss vuxna, ska få möta Jesus och bli utrustade i den Helige Andes kraft. Det blir en inspirerande kväll och mycket tid för samtal och frågor! Detta blir även en uppföljning på vårens zoom-träff som ägde rum i slutet av februari och för att lättare kunna hålla kontakten ber vi dig att anmäla dig till eventet! Zoom-länk kommer inom kort!

Anmälan

Varmt välkommen den 13:e oktober!

Detaljer

Datum:
13 oktober 2022
Tid:
18:00 - 20:30
Evenemang Kategorier:
,