IBIOS Bibelskola

IBIOS är en bibelskola för dig som längtar efter ett passionerat liv fullt ut med Gud!

Vår betoning ligger på Guds rike och det andefyllda livet med Jesus, förenat med en djup teologisk förankring i en tränande miljö. Så om du känner dig kallad, vill bli tränad och sänd så är detta platsen för dig. 

 

Anordnare och studiemedel

Bibelskolan är en ettårig heltidsutbildning som anordnas av Kaggeholms Folkhögskola i samarbete med Citykyrkan, därmed har studenter möjlighet att ansöka om studiebidrag hos CSN. 

 

Våra profiler

  • Lovsång

IBIOS-Lovsång är platsen för dig som älskar att leda människor i lovsång vare sig du är sångare eller musiker. Platsen där vi vill hjälpa dig att växa i ditt ledarskap genom att fördjupa din förståelse av vad lovsång är. Ge dig praktiska verktyg för hur du leder ännu bättre och tillfälle att omsätta kunskap i handling genom att bli en del av vårt lovsångsarbete såväl i IBIOS som i Citykyrkan. Vi vill hjälpa dig att utveckla din gåva, ta nya steg i ditt ledarskap och ge dig redskap för fortsatt liv och tjänst.

  • Förberedelse för tjänst

Vi på IBIOS brinner för att resa upp ledare med passion för Guds rike och vi tror att den bästa möjligheten att utvecklas i sina gåvor är när vi går från att höra till att göra. Här får du möjlighet att växa i ledarskap, upptäcka dina gåvor och vad Gud kallar just dig till! Vi ger dig verktygen för att omsätta teori till praktik. Denna inriktning innefattar även praktiska moment och handledning inom något av följande område: evangelisation, barn & ungdom eller socialt arbete. 

Mer information  hittar du på www.ibios.se

IBIOS på Facebook
IBIOS på Instagram

Det går även bra att mejla oss på info@ibios.se

Kornhill
image002