Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Sommarkonferens 2020

24 juni @ 15:00 - 28 juni @ 13:00

Kom helige Ande!

I Sverige pågår nu ett bönens år.  Facklan av bön flyttas vecka till vecka från ort till ort. I endräkt och med iver ber församlingar för vårt land. Vi tror att när kyrkan i Sverige ber om väckelse så kommer Gud att svara. En del av visionen för väckelse i Sverige är levande och Andefyllda lokala församlingar. Till årets sommarkonferens samlas vi med en gemensam bön ”Kom helige Ande” över Guds folk i Sverige. Fyll, utrusta och sänd ditt folk på nytt att förkunna det goda budskapet med ord och gärningar att Jesus är Herren. När vi i sommar samlas i Vänersborg vill New Wine lyfta fram våra grundvärderingar. Vi vill samlas kring budskapet om Guds rike, utrustas och ledas av den Helige Ande med fokus på den lokala församlingen och i en atmosfär av vänskap och generositet. Jag tror att när böneåret blommar ut i sommarens prakt så är vi mitt i det skeendet som Gud talat om och som vi nu ber om. Guds rike är går fram över landet och är inom räckhåll för allt folk! /Hans Wolfbrandt

 

24-28 juni 2020 i Vänersborg Arena samlas vi igen för att få bra undervisning, mycket tid i tillbedjan och förbön ihop.

Mer information om konferensen uppdateras efterhand.

 

Datum: Onsdag 24 juni – Söndag 28 juni

Anmälan: event.newwine.se

 

Några av gästtalarna:

Arianna Walker (UK) – talare, författare, fru, mamma och ledare för organisationen Mercy UK som utrustar ledare och kyrkor med verktyg för att leva fria och hela liv.

 

Bruce Collins (UK) – har varit anglikansk kyrkoherde i London under många år och ansvarig för New Wines internationella arbete. Han har varit i Sverige många gånger och undervisar mycket om att höra Guds röst. Hans bok “Profetera” är översatt till svenska. Nu bor han i Wales och är ansvarig för jordbruksprojektet Just Earth i Uganda och Kenya.

 

 

Detaljer

Börjar:
24 juni @ 15:00
Slutar:
28 juni @ 13:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
www.event.newwine.se

Plats

Vänersborg Arena
Brättevägen 15
Vänersborg, 462 35 Sverige
+ Google Map