Planeringsgrupp

Jonatan Wolfbrandt

Jonatan är 29 år och bor i Östersund där han arbetar i en EFS-församling. Jonatan älskar Jesus, församling och mission. Fotbollslaget Arsenal FC har också en särskild plats i hans hjärta. 

jonatanwolfbrandt@hotmail.com

Jonatan Wolfbrandt

Johanna Gell

Johanna är 29 år, bor i Jönköping där hon är en del av Kungsportskyrkan. Till vardags arbetar hon med New Wine som koordinator samt på Kungsportens hemtjänst. Johanna älskar bland annat Jesus, att se människor växa och att resa.

johanna.gell@newwine.se

 
Johanna Gell

Sarina Tobin 

Sarina Tobin, 24 år, bor i Helsingborg och går till EFS-kyrkan. Pluggar till polis. När hon inte pluggar planerar hon bröllop med sin fästman, spelar volleyboll i Helsingborgs damlag och sjunger kärlekssånger i sin lilla 1:a så att grannarna hör. Sarina brinner för att människor ska få uppleva Guds enorma kärlek och att vi ska hitta mening i livet med Gud som centrum. Är med och planerar nyårskonferensen eftersom hon själv blev otroligt berörd av vad Gud gjorde förra året när hon var med som deltagare och vill att fler människor ska få uppleva det.

sarina

Alice Tersmeden 

Alice Tersmeden är 24 år gammal och bor i Göteborg där hon är med i Linnéakyrkan. Pluggar till socionom och brinner för att få leva nära Gud, mission och älskar människor. Tycker om spanska, smoothies och att träna.

alicet

Julia Brynte

Julia Brynte är 24 år gammal och bor i Malmö där hon är med i Immanuelskyrkan. Just nu är hon mammaledig med sin son Brady, men annars jobbar hon med 6 åringar på en internationell skola. Julia brinner för Jesus, lovsång och att träffa nya människor. Hon längtar efter nyårskonferensen och det Gud kommer göra där.

Processed with VSCO with hb1 preset