Sommarkonferens

Sommarkonferens 2018

Temat på 2018 års sommarkonferens är MOD – För en tid som denna (juni 27 @ 15:00 - juli 1 @ 13:00)

Jag tror vi lever i en tid där Gud genom sin Ande förlöser mod. Nästa generations kristna är en generation av hjältar. I historien när ny mark har erövrats eller då fienden har angripit i full styrka så har Gud kallat fram män och kvinnor som gör skillnad. Ledare som är hängivna, uthålliga och trogna Herren.

Gudsmän och kvinnor som inte kompromissar med avgudarna eller låter sig kuvas av makten eller den samtida kulturen. Människor med profetisk skärpa och integritet som brinner som facklor i mörkret och ger hopp och visar på Gud.  I varje tid och för varje uppdrag ger Gud också kraft. Det är inte bara enskilda människor utan framförallt församlingen som Gud kallar fram idag, att gå dit han sänder och att vara väl förankrad i honom, väl rustade.

Vi lever i en spännande tid med stora utmaningar. Guds rike breder ut sig och nationer och folkslag berörs av den missionsvåg vi ser över världen också i Europa och Sverige går nu Guds rike fram. Samtidigt kan vi konstatera att den andliga kampen hårdnar. I dag krävs det mod att följa Jesus och att stå fast i Guds ord. Vi behöver träna och förbereda oss och årets sommarkonferens tror vi skall vara en del i att förbereda Guds folk för en tid som denna.

/Hans Wolfbrandt Nationell ledare för New Wine Sverige

Vi är glada över att kunna berätta att Andrea Wigglesworth, John E. Thomas och Charity Boman Webb är våra internationella huvudtalare.

 

New Wine Lovsång 

Under sommarens konferens kommer New Wine lovsång ha ett spår som löper parallellt med sommarkonferensen, en konferens i konferensen. En plats där lovsångare som verkar i de lokala församlingarna får träffas för att uppmuntras, utrustas och bygga relationer med andra lovsångare. Mer information under fliken ”New Wine Lovsång 2018”.

 

NewWine

New Wine UNG & Barn 

Vi har otroligt stor förväntan på att Gud vill göra mer i våra liv, ungdomsgrupper, församlingar och i vårt land. Så ta med dig en kompis och kom! 

Ungdomarna och barnen har sina egna program under konferensen. Mer information under respektive flik ”Barn” och ”Ungdom”.

 

Anmäl dig idag på event.newwine.se 

 

Detaljer

Börjar: juni 27 @ 15:00
Slutar: juli 1 @ 13:00