Regioner

Regioner

New Wine är ett nätverk av församlingar och kristna runtom i Sverige och världen, med målet att låta Gud förändra Sverige och bygga sitt rike här!

Vill du veta vad som sker i en region i närheten av dig? Kolla evenemang i din region eller skicka ett mail till regionsansvarig.

S T Y R E L S E N26199

Paul Orlenius

Regionledare Stockholm

E-post: sthlm@newwine.se

S T Y R E L S E N26174

Johan Jordeskog

Regionledare Väst

E-post: vast@newwine.se

TISDAGEN DEN 3 SEPTEMBER

Gästtalare: John Derneborg. 

Pastor i Vänersborg Pingst, samt nationell inspiratör för New Wine. John har rest land och rike runt och utrustat 1000-tals i kunskapens ord, profetiska tjänst och gåva, helandets tjänst.

kl 9:00-13:00 (12-13 lunch) Tema: Forma en kultur med Andens gåvor i funktion. Inbjudna: Pastorer/präster bjud med ditt team, medarbetare, ledare och anställda. (anmälan för mat görs i augusti)

kl 18:00-20:30 Undervisning och praktisk träning i det profetiska och kunskapens ord. Inbjudna: Alla välkomna. Målgrupper: Förebedjare, smågruppsledare, själavårdare, ledare, evangelisationsteam.

FREDAGEN DEN 15 NOVEMEBR

Gästtalare: Mark Aldridge.

Del av New Wines ledarskap i England. Direktor för ledarutveckling inom New Wine, samt leder styrgruppen för alla New Wines nätverk världen över.

Kl 12:00-14:00 NW Stockholm regional nätverkslunch med Mark Aldridge.

Kl 18:00-21:00 NW Stockholm regional Kvällsgudstjänst med Mark Aldridge. ”Kom helige Ande”

Ni är så viktiga skall ni veta. Alla ni som på olika sätt leder församlingar här i västsverige. Också så roligt att ni vill vara med och koppla med Newwine-väst.
 Vi i ledningen för New Wine väst upplever att det är viktigt för oss att få uppmuntra och utmana varandra till att ta Guds rike på allvar. Att tro att det är möjligt att se församlingar som är fulla av rättfärdighet, frid och glädje och som därför växer och hela tiden når fler.
  För att få till detta tror vi att ni ledare är superviktiga. Därför kommer vi kontinuerligt att ordna ledarfrukostar där vi kan få tillfälle både att uppmuntra och utmana varandra till att ta steg i rätt riktning för våra församlingar.
  En gång per termin kommer vi också att ha en utrustningsdag för hela församlingen under namnet "Tänk om".
  Syftet med dessa dagar är att så många som möjligt i våra församlingar skall få komma och smaka på lite av vad New Wine står för och kunna ta med det hem till den lokala församlingen. Det blir dagar av god undervisning, god mat tillbedjan, praktik, betjäning och samtal.
Välkommen till New Wine väst!
LEDARFRUKOST
 
Vi kommer att fortsätta med våra ledarfrukostar under 2019. Då är alla ni som står i någon form av ledarskap i era församlingar välkomna till en förmiddag av frukostgemenskap, lovsång och betjäning.
Mer information om eventen kommer upp under fliken "evenemang".

Region Öst

E-post: ost@newwine.se

S T Y R E L S E N26176

Magnus Davidsson

Regionledare Norr/Dalarna

E-post: norr@newwine.se

 

Välkommen på New Wine-retreat med fokus på Guds rike och församlingen som är uppbyggd på apostlarnas och profeternas grund. Det blir undervisning, tid i tillbedjan/lovsång, samtal, tid i profetisk förbön m.m. Det är för dig som är pastor eller församlingsledare. 10-13 september. Mer information hittar du under här.

S T Y R E L S E N26201

Kim Brynte

Regionledare Syd

E-post: syd@newwine.se

Småland

Under hösten 2018 startade ett team bestående av Ingemar & Linda Andersson (pastorer i Rörvik Frikyrkoförsamling), Rickard Ellbrant (pastor i Rydaholm Frikyrka) och Johanna Gell (koordinator New Wine) upp träffar för pastorer och ledare i Smålandstrakten.

Vi kommer att fortsätta med detta under 2019. Då är alla ni som står i någon form av ledarskap i era församlingar välkomna till tid av gemenskap, lovsång, undervisning och betjäning.

Datum hösten 2019:

  • Lördag 21/9. Utrustningsdag i Frälsningsarmén, Jönköping. 
  • Onsdag 23/10 Nätverksträff i Rörvik Frikyrka. 9.00-12.00. Avslutas med gemensam lunch för de som vill. 
  • Lördag 16/11 Utrustningsdag i Rydaholm Frikyrka. 14.00-18.30. 
  • Onsdag 11/12 Nätverksträff i Jönköping. 9.00-12.00. Avslutas med gemensam lunch för de som vill.